ClimateLaunchpad - Har du en grön affärsidé?

Den 29 juni slås portarna upp på Chalmers Venturen för boot campet för ClimateLaunchpad. Under två intensiva dagar kommer entreprenörerna att få verktyg och coaching för att utveckla sina affärsidéer och träning för att pitcha.

ClimateLaunchpad är världens största tävling för gröna affärsidéer och finns nu 34 länder världen över. Programmet kommer från Climate-KIC som är ett EU initiativ som arbetar för klimat-innovationer. Chalmers är en viktig sammarbetspartner för Climate-KIC i Norden. Vi tror stenhårt på att stora förändringar kräver stora idéer, som kan nå stora nummer av människor. Därför hjälper vi entreprenörer att tänka, agera och växa sig stora. De håller nyckeln till en hållbar samhällsutveckling mot klimatförändringar.

För att kunna växa sig till stora ledande företag behöver start ups träning och rådgivning, resurser, finansiering, internationell exponering och ett gediget nätverk. ClimateLaunchpad ger dem detta. Vad som gör ClimateLaunchpad unikt för start ups är just tillgång till ett så stort och brett internationellt clean tech nätverk och arena, nu med 34 länder som samarbetar för global påverkan och tillväxt.

Vinnarna från den Svenska Nationella finalen går sedan vidare till Grande Finale i Limassol, Cypern. Här de får tävla mot start ups från samtliga 34 länder för att vinna både pengar och tillgång till Climate-KICs Accelerator program.

 Skicka in din ansökan redan idag: http://climatelaunchpad.org/application-form/

Datum att blockera i almanackan:
Deadline för ansökan: 11 juni
Boot camp: 29-30 juni
Svensk Nationell Final: 5 september
Grand Finale: 17-18 oktober

 
http://climatelaunchpad.org/countries/sweden

Kontakt
Sara Schützer
sara@climatelaunchpad.org
+46722282645